A A

Menu
Home / Gaat u mee op vakantie?

Gaat u mee op vakantie?

SWOM organiseert jaarlijks een vakantiereis voor inwoners van Montfoort en Linschoten vanaf 55 jaar en ouder, die zelfstandig wonen en weinig tot geen hulp of verzorging nodig hebben. Zaterdag 03 juni t/m zaterdag 10 juni 2023 reist de groep af naar Hotel “Brinkzicht” in Vledder.

Gebruikt u een rollator? Dan kunt u die gewoon meenemen. Of helpt de thuiszorg u bij het aantrekken van uw steunkousen? De zorgverlener kan ook naar het hotel komen om u te helpen. Dit moet u wel zelf met uw zorgverlener regelen.

Er is plaats voor maximaal 46 personen. Het volledige weekprogramma ligt vanaf nu voor u klaar bij de receptie van SWOM. Loop gerust even bij ons binnen om het weekprogramma op te halen.

Inschrijven
Wilt u mee met deze gezellige groepsreis? Noteer dan alvast vrijdag 20 januari 2023 in uw agenda. U kunt zich tussen 10:00 en 12:00 uur inschrijven op ons kantoor voor de groepsreis. Twijfelt u nog? En wilt u eerst meer informatie, neem gerust telefonisch contact op met een medewerker van team Welzijn. Zij zijn op werkdagen bereikbaar op 0348-469109.