A A

Menu
Home / Laatste nieuws

Laatste nieuws

dinsdag, 4 januari, 2022 - 15:32

Snel op weg met uw Ipad? Volg de vijfdaagse cursus...

De iPad is een magisch apparaat. Je hebt de wereld binnen handbereik, letterlijk! Met de iPad kun je surfen, e-mailen, films kijken, games spelen en met iedereen in contact blijven.
MEER INFO
maandag, 20 december, 2021 - 15:34

Gewijzigde openingstijden rondom Kerst en Nieuwjaar

Rondom Kerst en Nieuwjaar zijn de openingstijden aangepast. Op vrijdag 24 en 31 december aanstaande is ons kantoor alleen in de ochtend geopend voor afspraken of als u even wilt binnen lopen voor vragen.
MEER INFO
maandag, 13 december, 2021 - 14:14

SWOM Aanschuifdiner (kerst) wordt bij u thuis bezorgd!

Door de huidige coronamaatregelen gaat het SWOM aanschuifdiner helaas niet door. Wilt u toch genieten van een heerlijk kerstdiner maar dan bij u thuis, meldt u dan aan. Het diner wordt bij u thuis gebracht op vrijdag 17 december a.s.
MEER INFO
donderdag, 9 december, 2021 - 12:37

Omgaan met de Ipad

De iPad is een magisch apparaat. Je hebt de wereld binnen handbereik, letterlijk! Met de iPad kun je surfen, e-mailen, films kijken, games spelen en met iedereen in contact blijven. Hoewel de bediening van een iPad eenvoudig is, kan het prettig zijn op weg geholpen te worden. U leert stap voor stap de mogelijkheden op het gebied van internet, e-mail, foto's en apps. Er gaat een wereld voor u open.
MEER INFO
donderdag, 9 december, 2021 - 12:09

Gaat u mee op vakantie?

SWOM organiseert jaarlijks een vakantiereis voor inwoners van Montfoort en Linschoten vanaf 55 jaar en ouder, die zelfstandig wonen en weinig tot geen hulp of verzorging nodig hebben. Zaterdag 14 mei t/m zaterdag 21 mei 2022 reist de groep af naar Hotel “De Postelhoef” in Luyksgestel.
MEER INFO
dinsdag, 7 december, 2021 - 10:23

7 december is Nationale Vrijwilligersdag

Ieder jaar, op 7 december, vindt de Nationale Vrijwilligersdag plaats. Deze dag staat geheel in het teken van de vrijwilliger, dus van u…! Voor ons een uitgelezen kans om u extra te bedanken voor uw inzet. SWOM waardeert uw inzet enorm, en wij bedanken u daar heel hartelijk voor.
MEER INFO
donderdag, 2 december, 2021 - 14:33

Het ontmoetingscentrum ’t Bakkershuis werkt samen met de Hogeschool Utrecht

Het ontmoetingscentrum ’t Bakkershuis werkt samen met de Hogeschool Utrecht. ‘t Bakkershuis biedt niet alleen een leer- en praktijkplek voor studenten, maar enkele deelnemers en mantelzorgers van ’t Bakkershuis zijn ook betrokken bij het onderzoek van Jacoba Huizenga, docent en onderzoeker van de HU. Geïnteresseerd in wat dit inhoudt?
MEER INFO
maandag, 25 oktober, 2021 - 15:57

Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!

Is er thuis te weinig geld om uw kind te laten sporten of iets aan kunst en cultuur te laten doen?
MEER INFO
maandag, 11 oktober, 2021 - 15:19

We mogen weer gezellig aanschuiven!

We mogen weer gezellig aanschuiven op onze locaties in Montfoort en Linschoten! Op 11 en 14 oktober aan de aanschuifdiners weer van start.
MEER INFO
dinsdag, 28 september, 2021 - 15:01

Bent u een onzichtbare held?

Overal in de gemeente Montfoort vinden we onzichtbare helden, jong en oud. In gemeente Montfoort zijn dat er bijna 4000!
MEER INFO