A A

Menu
Home / Laatste nieuws

Laatste nieuws

dinsdag, 24 april, 2018 - 13:38

Informatieavond over wetten en financiële regelingen voor mantelzorgers

Op dinsdagavond 15 mei 2018 organiseert Marleen Visser, mantelzorgconsulent SWOM, samen met Maria de Goeij, wijkverpleegkundige van Plicare, een informatieavond in Linschoten voor mantelzorgers.
MEER INFO
maandag, 9 april, 2018 - 12:19

Buurtbemiddeling, misschien iets voor u?

Op vrijdag 20 april van 18.00 uur tot 20.00 uur (openingstijd politie) kunt u in het huis van Montfoort terecht voor informatie over buurtbemiddeling. De coördinator en de politie zijn aanwezig om u te informeren over buurtbemiddeling. U kunt uw situatie aan hen voorleggen en zij inventariseren of het zinvol kan zijn om buurtbemiddeling in te zetten.
MEER INFO
donderdag, 5 april, 2018 - 14:10

De rolstoelfiets

SWOM heeft met behulp van Vrienden SWOM een rolstoelfiets aangeschaft. Deze fiets is er speciaal voor mensen die rolstoel gebonden zijn. Zij kunnen op unieke wijze genieten van een mooie fietstocht in de omgeving. De rolstoel wordt voorop de rolstoelfiets vastgemaakt en door een vrijwilliger bestuurd. Er kan een mooie recreatieve fietstocht gemaakt worden met eventueel een gezellige stop op een terrasje.
MEER INFO
donderdag, 22 maart, 2018 - 16:36

Bij wie kunt u welke hulp inschakelen in Montfoort en Linschoten?

Elke maand organiseren de mantelzorgconsulent en de dementieconsulent een informatieavond voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Tijdens de informatieavond op 5 april a.s. is het onderwerp ‘wet -en regelgeving’ in de zorg en Wmo!
MEER INFO
dinsdag, 6 maart, 2018 - 14:42

SWOM zoekt vrijwilligers voor de formulierenbrigade

De vrijwilligers ondersteunen en adviseren inwoners van Montfoort en Linschoten, die een laag inkomen hebben, bij het organiseren en ordenen van de financiële administratie, helpen met invullen van formulieren, geven uitleg over brieven die moeilijk te begrijpen zijn en verwijzen bij complexe vragen door naar een professional.
MEER INFO
donderdag, 1 maart, 2018 - 12:19

De Verhalentafel

Mensen zitten vol verhalen, over zomers van vroeger en winters van nu, over het leven op het dorp. Hoeveel winkels en ambachtsmensen er vroeger waren en over de voor én nadelen van de mobiele telefoon. Over oude en jonge belevenissen, de dagelijkse dingen.
MEER INFO
donderdag, 1 februari, 2018 - 16:55

Tweede informatieavond in Linschoten

Op dinsdag 10 oktober 2017 organiseren de wijkverpleegkundige van Plicare, Maria de Goeij en mantelzorgconsulent van SWOM, Marleen Visser de tweede informatieavond in Linschoten. Op deze avond is Margreet Timmers, maatschappelijk consulent bij Boogh, onze gastspreker. Boogh biedt begeleiding, behandeling, training en re-integratie aan mensen met een niet aangeboren hersenletsel (NAH), een lichamelijke beperking of chronische ziekte in Midden-Nederland
MEER INFO
donderdag, 1 februari, 2018 - 16:55

Kerstviering in Linschoten

Op dinsdag 19 december bent u vanaf 14:00 uur van harte welkom bij onze jaarlijkse kerstmiddag in de Brede Vaart in Linschoten.
MEER INFO
donderdag, 1 februari, 2018 - 16:55

Inloopspreekuur voor uw Ipad of tablet op 18 januari 2018

Inloopspreekuur voor al uw vragen over uw Ipad of tablet.
MEER INFO
donderdag, 1 februari, 2018 - 16:55

Informatieavond dementie, 1 februari 2018

Alzheimer Assistent handige App voor mantelzorgers. Pieter en Harm Hasenaar geven informatie over de Dementia-app die zij samen hebben ontwikkeld toen hun moeder geconfronteerd werd met dementie.
MEER INFO