A A

Menu
Home / Welzijn / Aanbod activiteiten / Aanschuiven maar!

Aanschuiven maar!

Stelt u zich eens voor, dat u één avond in de maand niet hoeft te koken. De tafel is mooi gedekt en een glas wijn is al voor u ingeschonken. Na de soep wordt een wildragout met Parijse aardappeltjes opgediend. U bent in goed gezelschap: naast u zit de buurman van drie huizen verderop en tegenover u een jongedame die u niet kent, maar vriendelijk knikt als u binnenkomt. Te mooi om waar te zijn? Nee hoor, u mag zo aanschuiven!

Het aanschuifdiner is voor alle inwoners in Linschoten en Montfoort. De maaltijd trekt maandelijks zo’n 30 tot 80 gasten en het aantal is nog steeds groeiende. Het is een echte ontmoetingsplek.

Eenmaal per maand!
Het aanschuifdiner vindt eenmaal in de maand plaats en wordt op twee plekken gehouden. Zowel in Montfoort als Linschoten kunt u dus aanschuiven.
Voor € 14,00 geniet u van een voor-, hoofd- en nagerecht. Als u wilt wordt er een drankje geschonken tegen een kleine vergoeding. Iedereen is van harte welkom. Aanmelden kan van maandag t/m donderdag tussen 09:00 en 17:00 uur en op vrijdag van 09:00 tot 12:30 uur. Dat kan tot minimaal 3 dagen voorafgaand aan het diner. Wilt u weten wanneer het aanschuifdiner deze maand plaatsvindt? Check onze agenda!

Generatie overstijgend
Aan het aanschuifdiner werken per avond zo’n 10tot 15 vrijwilligers mee van uiteenlopende leeftijden en generaties. Een jonge vrijwilliger (15) laat weten dat hem dat extra inspireert. “Tijdens het eten ga ik gewoon bij hen aan tafel zitten. Ze reageren er enthousiast op dat ik meehelp en vragen wat voor opleiding ik doe. Het is altijd gezellig.”