A A

Menu
Home / Welzijn / Aanbod activiteiten / SWOM vakantiereis

SWOM vakantiereis

Jaarlijks biedt SWOM een goed georganiseerde vakantiereis aan in eigen land voor inwoners van Montfoort en Linschoten. Medio november wordt bekend gemaakt waar de reis naar toe gaat. Lijkt het u leuk om mee op vakantie te gaan, dan kunt u de informatie over de vakantiereis inclusief reisprogramma op kantoor afhalen.  U kunt zich eind januari inschrijven / aanmelden. De SWOM vakantiereis wordt begeleid door twee enthousiaste vrijwilligers: Mieke Callaars en Mariet Hoogenboom.

Let op: Deze reis is wel bedoeld voor mensen die zichzelf goed kunnen behelpen, en dus redelijk ter been zijn.

 

8-daagse vakantiereis naar Drenthe
Hotel Brinkzicht
Vledder

Op zaterdag 03 juni t/m zaterdag 10 juni 2023 reist de groep af naar Hotel “Brinkzicht” in Vledder. Er is plaats voor maximaal 46 personen. De vakantiereis is inclusief het vervoer, de dagelijkse activiteiten / excursies, ontbijt, lunch en diner, in de avond muziek en / of spelletjes. Alles is tot in de puntjes voor u geregeld. Wilt u meer over de reis weten? Het volledige weekprogramma ligt u voor u klaar bij de receptie van SWOM. Loop gerust even bij ons binnen om het weekprogramma op te halen.

Gebruikt u een rollator? Dan kunt u die gewoon meenemen. Of helpt de thuiszorg u bij het aantrekken van uw steunkousen? De zorgverlener kan ook naar het hotel komen om u te helpen. Dit moet u wel zelf met uw zorgverlener regelen.

Inschrijven
Wilt u mee met deze gezellige groepsreis? Noteer dan alvast vrijdag 20 januari 2023 in uw agenda. U kunt zich tussen 10:00 en 12:00 uur inschrijven op ons kantoor voor de groepsreis.

Twijfelt u nog? En wilt u eerst meer informatie, neem gerust telefonisch contact op met een medewerker van team Welzijn. Zij zijn op werkdagen bereikbaar op 0348-469109.