A A

Menu
Home / Welzijn / Aanbod activiteiten / SWOM vakantiereis

SWOM vakantiereis

Jaarlijks biedt SWOM een goed georganiseerde vakantiereis aan in eigen land voor inwoners van Montfoort en Linschoten. Medio november wordt bekend gemaakt waar de reis naar toe gaat. Lijkt het u leuk om mee op vakantie te gaan, dan kunt u de informatie over de vakantiereis inclusief reisprogramma op kantoor afhalen.  U kunt zich eind januari inschrijven / aanmelden. De SWOM vakantiereis wordt begeleid door twee enthousiaste vrijwilligers: Mariet Hoogenboom en Ria Vergeer.

Let op: Deze reis is wel bedoeld voor mensen die zichzelf goed kunnen behelpen, en dus redelijk ter been zijn.

SWOM vakantiereis in 2024
Van 8 juni 2024 tot en met 15 juni 2024 gaat de geheel verzorgde SWOM vakantiereis naar het “Stadshotel te Ootmarsum”. Ootmarsum is een eeuwenoud stadje waar het verleden voortleeft in twee prachtige kerken, mooie panden, diverse monumenten, een stadspark en een openluchtmuseum. Dit alles kunt u bewonderen tijdens uw wandeling door het vrijwel ongeschonden middeleeuws stratenplan. De vele terrasjes, galeries en winkels zorgen voor een levendig en gezellig straatbeeld. Elke dag staat het ontbijtbuffet voor u klaar vanaf 8:00 uur en het lunchbuffet van 12:00 tot 13:00 uur. In het hotel wordt ‘s morgens en ‘s avonds koffie en thee geschonken. Het drie gangenmenu wordt om 18:00 uur geserveerd.

Inschrijven
Wilt u mee met deze unieke en gezellige reis? Dat kan. U kunt zich vrijdag 19 januari 2024 tussen 10:00 en 12:00 uur bij ons inschrijven. Het weekprogramma is nu al af te halen bij onze receptie. Elke dag staat een activiteit op de planning waar u mee naar toe kunt. Dat is niet verplicht maar wel erg gezellig. Er is ook vrije tijd ingepland, zodat u zelf kunt bepalen wat u gaat doen en met wie.