A A

Menu
Home / Welzijn / Aanbod activiteiten / SWOM vakantiereis

SWOM vakantiereis

Jaarlijks biedt SWOM een goed georganiseerde vakantiereis aan in eigen land voor inwoners van Montfoort en Linschoten. Medio november wordt bekend gemaakt waar de reis naar toe gaat. Lijkt het u leuk om mee op vakantie te gaan, dan kunt u de informatie over de vakantiereis inclusief reisprogramma op kantoor afhalen.  U kunt zich eind januari inschrijven / aanmelden. De SWOM vakantiereis wordt begeleid door twee enthousiaste vrijwilligers: Mieke Callaars en Mariet Hoogenboom.

Let op: Deze reis is wel bedoeld voor mensen die zichzelf goed kunnen behelpen, en dus redelijk ter been zijn.

 

SWOM Vakantiereis  uitgesteld door personeelstekort
De SWOM vakantiereis vindt al jaren in de maanden mei of juni plaats, maar daar komt dit jaar voor het eerst verandering in. Nu is niet Corona de boosdoener, maar door personeelstekort kan het geboekte hotel onze deelnemers niet ontvangen. De reis wordt uitgesteld naar september 2023.

Door het personeelstekort lukt het helaas niet om de gasten een fijn en aangenaam verblijf in het hotel aan te bieden. Daarom heeft het familiebedrijf besloten het hotel voor langere tijd te verhuren voor andere doeleinden. Er is direct naar een oplossing gezocht.

Andere locatie gevonden
De vakantiegangers reizen op 23 t/m 29 september 2023 af naar hotel “Het Landhuis” in Oldenzaal! Een bekende locatie voor ons want enkele jaren geleden waren wij ook daar te gast. Vanwege de vele enthousiaste reacties van de deelnemers toen, hebben wij besloten dit hotel weer te boeken. Hotel Het Landhuis biedt hun gasten een mooi gevarieerd weekarrangement tegen een scherpe prijs.

Nog enkele plaatsen beschikbaar
Helaas kan niet iedereen mee in september. Er zijn enkele plaatsen beschikbaar gekomen. Wilt u graag mee met deze vakantiereis? Meldt u dan voor 15 mei a.s. aan bij onze vrijwilligers, Mieke Callaars of Mariet Hoogenboom. Zij zijn telefonisch bereikbaar op 0348-472128 en 0348-562372. U kunt ook een aanmeldingsformulier afhalen op ons kantoor, Kasteelplein 5 in Montfoort of downloaden via onze website . Wij zijn op werkdagen geopend van 09:00 tot 12:30 uur en van 13:00 tot 17:00 uur.