A A

Menu
Home / Welzijn / Hulpvragen / Maaltijdservice

Maaltijdservice

Het Groene Hart Maaltijdservice is de leverancier die de maaltijden bij u aan huis bezorgt. Deze voorziening is bedoeld voor inwoners van Montfoort en Linschoten die (tijdelijk) niet meer in staat zijn zelf een warme maaltijd te bereiden.

Wat zijn de mogelijkheden
Heerlijke maaltijden bij u thuis bezorgd op de dagen die u wilt. U bepaalt namelijk zelf op welke dagen van de week u een maaltijd wenst te ontvangen. Ook kunt u kiezen hoeveel dagen in de week u een maaltijd wenst, bijvoorbeeld één keer, drie keer of zelfs op alle dagen van de week. De maaltijden worden dagelijks (m.u.v. zondag) bezorgd tussen 11:30 en 13:00 uur door een vaste groep vrijwilligers.

Starten wanneer u dat wilt
Bestellen via Groene Hart Maaltijdservice is geheel flexibel. U kunt op elk gewenst moment instromen. Vervolgens bestelt u per week uw maaltijden. Het menu bestaat dagelijks uit diverse soorten groenten, vlees en aardappelen. Als aanvulling op uw maaltijd kunt u kiezen voor soep, desserts, appelmoes of sla (wel tegen meerprijs). Het Groene Hart Maaltijdservice garandeert u een verse en smaakvolle maaltijd vol vitaminen.

Wilt u een maaltijd bestellen?
De maaltijden zijn vers bereid, dus met behoud van vitaminen en smaak. Er is dagelijks een wisselend keuzemenu. Aanmelden en bestellen kan op twee manieren. De keuze is aan u.

Telefonisch op 0182-342453. De medewerkers van het Groene Hart zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 08:30 en 10:00 uur, of

Online via www.groenehartmaaltijdservice.nl/bestelnu

Facturering
De betaling gaat erg eenvoudig via een automatische incasso.

Meer informatie kunt u vinden op www.groenehartmaaltijdservice.nl Een folder is ook af te halen op ons kantoor.