A A

Menu
Home / Vrijwilligers

Vrijwilligers

Word ook vrijwilliger!

U als (potentiële) vrijwilliger bent voor uw medemens en uw omgeving van onschatbare waarde. Bent u al vrijwilliger of denkt u erover na om vrijwilliger te worden? Dan bent u bij SWOM aan het juiste adres. SWOM heeft veel leuke en interessante vacatures, en activiteiten voor en door vrijwilligers. Als vrijwilliger heeft u bij SWOM de mogelijkheid om nieuwe ervaringen op te doen, om u te ontwikkelen en uw netwerk te vergroten.

“Het voelt zo goed om mij zinvol in te kunnen zetten”
“Fijn dat mijn aanwezigheid alleen al zoveel betekent voor de mensen”

Zomaar een paar uitspraken van onze vrijwilligers, waaruit blijkt dat vrijwilligerswerk zoveel meer is dan ‘werk’. U bent iemands held, iemands redder, of soms zelfs iemands maatje. U geeft, en krijgt er zoveel voor terug. Denkt u erover na vrijwilliger te worden? Of twijfelt u nog? Niet denken, gewoon doen.

Meld u aan als vrijwilliger!

De slogan van SWOM is niet voor niets: 'Laat iedereen mee doen'. U als vrijwilliger verbindt mensen met elkaar, brengt mensen in contact en soms letterlijk in beweging. Zo kan iedereen mee doen. Uzelf incluis. Nog niet overtuigd, maar wel geprikkeld? Kijk voor al onze vrijwilligersvacatures op montfoortwerkt.nl