A A

Menu
Home / Vrijwilligers

Vrijwilligers

Word ook vrijwilliger!

U als (potentiële) vrijwilliger bent voor uw medemens en uw omgeving van onschatbare waarde. Denkt u erover na om vrijwilliger te worden? Dan bent u bij SWOM aan het juiste adres. Wij hebben leuke en interessante vacatures, en activiteiten voor en door vrijwilligers. Als vrijwilliger zet u uw talenten en werkervaring in, doet u nieuwe ervaringen op, ontwikkelt u uzelf en vergroot u uw (sociale) netwerk.

“Het voelt zo goed om mij zinvol in te kunnen zetten”
“Fijn dat mijn aanwezigheid alleen al zoveel betekent voor de mensen”

Zomaar een paar uitspraken van onze vrijwilligers, waaruit blijkt dat vrijwilligerswerk zoveel meer is dan ‘werk’. U bent iemands held, iemands redder, of soms zelfs iemands maatje. U geeft, en krijgt er veel voor terug. Denkt u erover na vrijwilliger te worden? Of twijfelt u nog? Niet denken, gewoon doen.

Meld u aan als vrijwilliger!

De slogan van SWOM is niet voor niets: 'Laat iedereen meedoen'. U als vrijwilliger verbindt mensen met elkaar, brengt mensen in contact en soms letterlijk in beweging. Zo kan iedereen mee doen. Uzelf incluis. Nog niet overtuigd, maar wel geprikkeld? Kijk voor al onze vrijwilligersvacatures op montfoortwerkt.nl