A A

Menu
Home / Welzijn / Aanbod activiteiten / Rolstoelfiets en duofiets

Rolstoelfiets en duofiets

Bent u rolstoel gebonden en wilt u er graag eens wat vaker op uit? Dan kunt u gebruik maken van onze elektrische rolstoelfiets. Kunt u nog wel fietsen maar niet meer alleen, dan is de duofiets een uitstekende oplossing. Ga samen met een vrijwilliger een heerlijk stuk fietsen in de omgeving van Linschoten of Montfoort.

Duofietsen in Linschoten en Montfoort
Ook als u niet meer goed kunt fietsen, is dat geen enkel probleem. De duofiets heeft namelijk elektrische trapondersteuning. Wilt u graag met uw partner of een goede vriend(in) fietsen? Dat kan natuurlijk ook. Er zijn twee duofietsen beschikbaar in Linschoten. De vrijwilligerscoördinator zorgt ervoor dat zowel de fietsen als de vrijwilligers voor u klaar staan om samen met u te fietsen! Ook in Montfoort is een duofiets beschikbaar.

Reserveren
U kunt zowel de elektrische rolstoelfiets als één van de duofietsen reserveren voor een dag(deel) of meerdere dagen. Reserveringen voor avonden, zon- en feestdagen zijn altijd op aanvraag. Neem voor meer informatie contact op met de medewerkers van team Welzijn.