A A

Menu
Home / Welzijn / Aanbod activiteiten / Rolstoelfiets en duofiets

Rolstoelfiets en duofiets

Bent u rolstoel gebonden en wilt u er graag eens wat vaker op uit? SWOM biedt mensen die in een rolstoel zitten de mogelijkheid om gebruik te maken van een rolstoelfiets. Kunt u nog wel fietsen, maar bent u lichamelijk beperkt? Dan is de duofiets een uitstekende oplossing. Ga samen met een vrijwilliger een heerlijk stuk fietsen in de omgeving van Linschoten of Montfoort.

Duofietsen in Linschoten en Montfoort
Ook als u niet meer goed kunt fietsen, is dat geen enkel probleem. De duofiets heeft namelijk trapondersteuning. Wilt u graag met uw partner of een goede vriend(in) fietsen? Dat kan natuurlijk ook. Er zijn twee duofietsen beschikbaar in Linschoten. De vrijwilligers coördinator zorgt ervoor dat zowel de fietsen als de vrijwilligers voor u klaar staan om samen met u te gaan duofietsen! Ook in Montfoort is een duofiets beschikbaar.

Elektrische rolstoelfiets
Om gebruik te maken van de elektrische rolstoelfiets, zal degene die op de fiets rijdt goed met de fiets kunnen omgaan in het verkeer. U kunt zowel de rolstoelfiets als een van de duofietsen reserveren gedurende de hele week. Reserveringen voor avonden en zon- en feestdagen zijn altijd op aanvraag. Wilt u gebruik maken van de rolstoelfiets of de duofietsen die beschikbaar worden gesteld in Linschoten, dan kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers van team welzijn.