A A

Menu
Home / DoeMeeHuis / Repair Café

Repair Café

Wat doet u met een stoel met een wiebelende poot, een cd-speler waarvan het klepje niet meer open wil, een trui met een gaatje? WEG GOOIEN? NEE ZEKER NIET!

Wat is een Repair cafe?
Het Repair Café organiseert toegankelijke bijeenkomsten, die draaien om (samen) repareren. Bij het Repair Café wordt u geholpen door enthousiast vrijwillige reparatie deskundigen, zoals elektriciens, naaisters, timmerlieden en fietsenmakers. In het Repair Café is gereedschap aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed, etc. Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Wie niets heeft om te repareren, kan een kop koffie of thee nemen. Of helpt bij een reparatie van iemand anders.

Het repareren is gratis (een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld). Materiaalkosten zijn in overleg en voor eigen rekening.

Duurzaam Montfoort
Vrijwilligers van Duurzaam Montfoort zijn tijdens het Repair Café aanwezig om u op weg te helpen met energiebesparing in uw huis. Het Repair Café wordt geleid door drie vrijwillige coördinatoren met op de achtergrond een medewerker van het DoeMeeHuis ter ondersteuning. Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden als vrijwillige reparatiedeskundige, neem dan contact op met:

Brigitte Bom
Medewerker DoeMeeHuis
0348-727108
b.bom@swomontfoort.nl

Marjolein Calon
Duurzaam Montfoort
06-30654633
marjolein.calon@hotmail.nl

Wanneer is het Repair Café open?

Montfoort
SWOM DoeMeeHuis
Kasteelplein 7
1e vrijdag van de maand
13:30 uur tot 16:00 uur

Linschoten
SWOM DoeMeeHuis
Jacob Barneveldstraat 24c
3e vrijdag van de maand
13:30 uur tot 16:00 uur