A A

Menu
Home / Aangepaste werkwijze wegens Coronavirus

Aangepaste werkwijze wegens Coronavirus

In navolging op de richtlijnen van het RIVM en de overheid werken de medewerkers van SWOM zoveel mogelijk vanuit huis en zullen afspraken zoveel als mogelijk omgezet worden van fysieke bezoeken naar telefonisch contact. Bij elke fysieke afspraak zullen de medewerkers een expliciete afweging maken om het risico op besmetting en verspreiding zoveel mogelijk te voorkomen. In belangrijke situaties waarin het noodzakelijk is om fysieke afspraken door te laten gaan zullen de volgende richtlijnen in acht genomen worden:

  • We schudden geen handen.
  • We houden de minimale afstand van anderhalve meter aan.
  • Als er sprake is van een (milde) verkoudheid, hoesten, niezen met of zonder koorts zal de medewerker de afspraak afzeggen.

We vragen hier in ook uw verantwoordelijkheid te nemen en rekening te houden met bovenstaande richtlijnen.

Naast het naleven van de richtlijnen hebben wij ook maatregelen genomen in onze activiteiten- en dienstenaanbod. Onze gezamenlijke activiteiten zijn afgelast tot nadere orde. Medewerkers en vrijwilligers bellen regelmatig alle deelnemers van onze activiteiten om contact te houden en de dagelijkse maaltijdbezorging aan huis gaan zoveel als mogelijk door. Daarbij nemen wij en onze vrijwilligers de geldende hygiënemaatregelen in acht. Onze kwetsbare vrijwilligers worden niet meer ingezet; er is voldoende aanbod van niet-kwetsbare tijdelijke vrijwilligers.

Heeft u (hulp)vragen of behoefte aan een praatje? Neem op werkdagen telefonisch contact op via 0348-469109 of mail uw vraag naar info@swomontfoort.nl.

Onze teams zijn telefonisch of via mail bereikbaar:

Sociaal Team, sociaalteam@swomontfoort.nl of via hun mobiele nummer
Team Welzijn, welzijn@swomontfoort of via hun mobiele nummer
DoeMeeHuis, doemeehuis@swomontfoort of via 0348-727108