A A

Menu
Home / U kunt de mantelzorgwaardering nu al aanvragen!

U kunt de mantelzorgwaardering nu al aanvragen!

Overal in de gemeente Montfoort vinden we onzichtbare helden, jong en oud. In gemeente Montfoort zijn dat er ruim 4000. U bent daar één van. Gemeente Montfoort biedt u de mantelzorgwaardering aan, want u doet namelijk werk wat niet vanzelfsprekend is. Het is bijzonder en dat wordt ontzettend gewaardeerd. En vaak vindt deze zorg achter de voordeur plaats waardoor het onzichtbaar is. Wilt u in aanmerking komen voor de mantelzorgwaardering? Schrijf u dan in bij Steunpunt Mantelzorg. Dat kan tot 1 september a.s.

Staat u al ingeschreven? Dan kunt u de mantelzorgwaardering digitaal aanvragen door het formulier in te vullen. Dat kan tot zaterdag 26 oktober 2024. Heeft u hulp nodig bij het invullen van het digitale formulier? Loop gerust even binnen tijdens het mantelzorg inloopspreekuur op dinsdag tussen 13:30 en 16:00 uur. U kunt ook bellen met onze receptie via 0348-469109. Om de waardering te kunnen ontvangen, zijn er 4 voorwaarden:

  1. U vraagt de mantelzorgwaardering aan in de gemeente waar degene voor wie u zorgt woont.
  2. U staat ingeschreven bij Steunpunt Mantelzorg.
  3. Als mantelzorger kunt u één waardering ontvangen.
  4. Per zorgvrager kunnen er maximaal twee mantelzorgers een waardering ontvangen.

Na aanmelding ontvangt u direct een bevestiging per mail. Ontvangt u die niet dan is uw aanvraag niet bij ons geregistreerd. Probeer het nog eens of bel met onze receptie. U krijgt t.z.t. meer informatie over de bijeenkomst.