A A

Menu
Home / SWOM vakantiereis: nog enkele plekken vrij

SWOM vakantiereis: nog enkele plekken vrij

Heerlijk op vakantie! Kijkt u daar ook zo naar uit? SWOM organiseert jaarlijks een vakantiereis die bestemd is voor inwoners van Montfoort en Linschoten. Bent u 55 jaar of ouder, woont u zelfstandig en hebt u weinig tot geen hulp of verzorging nodig. Dan is dit voor u dé ideale vakantie. Zaterdag 08 juni t/m zaterdag 15 juni 2024 reist de groep af naar het Stadshotel in Ootmarsum. En er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Gebruikt u een rollator? Dan kunt u die gewoon meenemen. Of helpt de thuiszorg u bij het aantrekken van uw steunkousen? De zorgverlener kan ook naar het hotel komen om u te helpen. Dit moet u wel zelf met uw zorgverlener regelen. Er is plaats voor maximaal 46 personen. En er zijn nog maar een paar plekken vrij. Het volledige informatiepakket met inschrijfformulier ligt voor u klaar bij de receptie van SWOM. Loop gerust even binnen om het informatiepakket op te halen.

Inschrijven
Wilt u mee met deze gezellige volledig georganiseerde groepsreis? Haal het informatiepakket op en schrijf u in. Aanmelden kan tot vrijdag 8 maart a.s. Wilt u meer informatie, neem gerust telefonisch contact op met een medewerker van team Welzijn. Zij zijn op werkdagen bereikbaar op 0348-469109.