A A

Menu
Home / Naar wie schrijft u een lief briefje?

Naar wie schrijft u een lief briefje?

Van zaterdag 13 tot en met vrijdag 19 januari 2024 is het de Week van de Lieve Briefjes. SWOM roept inwoners op om deel te nemen aan deze week door iets liefs te schrijven voor een ander. Met als doel iemand een glimlach te bezorgen. Speciaal voor deze actie zijn ansichtkaartjes ontwikkeld. Deze kaartjes zijn vanaf 8 januari op verschillende plekken in Montfoort en Linschoten af te halen. Wie stuurt u een lief briefje?

De Lieve Briefjes kunt u gratis ophalen in de bibliotheken in gemeente Montfoort en de receptie van SWOM. Deze afhaalpunten zijn open op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur, behalve tussen 12:30 en 13:30 uur in verband met de lunchpauze. Woont u niet in onze gemeente maar vindt u dit een leuk initiatief, waar u graag aan mee wilt doen? Kijk op de digitale kaart met alle afhaalpunten in Nederland op weekvandelievebriefjes.nl/afhaalpunten.

Hartverwarmende briefjes
Iedereen wordt blij van een briefje met een lieve boodschap, compliment, verhaal of gewoon zomaar. En er kunnen er niet genoeg van worden verspreid, juist nu in de donkere weken na de jaarwisseling. Een lief briefje voor uw buurvrouw, voor een goede vriend of voor een onbekende. Een klein gebaar kan een grote impact hebben. Laten we mensen verbinden met elkaar. Voor wie gaat u iets moois schrijven?

Heeft u hulp of inspiratie nodig bij het schrijven of uitdelen van de lieve briefjes? Kom op de volgende momenten naar:

  • Maandag 15 januari van 14:00 tot 17:00 uur in de Bibliotheek Linschoten (De Brede Vaart).
  • Dinsdag 16 januari van 09:30 tot 11:00 uur bij de leestafel van de Bibliotheek Montfoort (Kasteelplein 7).

Belangeloos
Het doel van de Week van de Lieve Briefjes is om mensen met elkaar te verbinden. De week is een initiatief van stichting BuitengewoonZijn.NU en wordt mede georganiseerd door Senza Communicatie. SWOM ondersteunt dit landelijk hartverwarmende initiatief. Alle organisaties werken belangeloos mee. Ook de ontwerpen van de kaartjes zijn belangeloos gemaakt door vier inzenders van ontwerpwedstrijd.