A A

Menu
Home / Fietsontdekdag in Montfoort op 20 april a.s.

Fietsontdekdag in Montfoort op 20 april a.s.

Fietsen zorgt ervoor dat senioren langer gezond, sociaal actief en zelfredzaam blijven. Tegelijkertijd zijn ouderen ook kwetsbaar in het verkeer. Het programma Doortrappen, een initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, zorgt ervoor dat ouderen zo lang mogelijk kunnen blijven fietsen, oftewel veiliger fietsen tot uw honderdste. Op zaterdag 20 april 2024 wordt er een Fietsontdekdag in Montfoort georganiseerd. Gemeente Montfoort, Het Knooppunt, Montfoort Vitaal, Provincie Utrecht, Doortrappen en SWOM organiseren met elkaar deze dag. Kom naar deze dag en ontdek meer over veilig en met plezier (blijven) fietsen.

Samen fietsen we beter
Op zaterdag 20 april bent u tussen 13:00 en 16:00 uur van harte welkom in Sporthal Hofland, Bovenkerkweg 80 in Montfoort. Tijdens deze ontdekdag krijgt u informatie over de driewielfiets, de lage instapfiets, de duofiets en de rolstoelfiets. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u uw vragen stellen aan de leveranciers van diverse fietsen, een fysiotherapeut, Wmo-consulent en  fietsdocent. U kunt ook een proefrondje maken en de fietsen uitproberen. Wist u dat u uw eigen fiets om kunt laten bouwen naar een driewielfiets? Deze middag is informatief, er is dus geen aankoopverplichting en de toegang is gratis.

Fietsen is plezierig, u blijft in beweging en fietsen geeft u vrijheid. Wilt u lang(er), gezond(er) en vooral veilig(er) blijven doortrappen? Kom naar de Fietsontdekdag en laat u informeren.