A A

Menu
Home / Doe mee aan de workshop ‘Van vullen naar Voeden’

Doe mee aan de workshop ‘Van vullen naar Voeden’

Je wilt gezonder gaan eten, maar waar begin je dan? Het kan best lastig zijn om te bepalen wat bij je past en wat haalbaar is. Wil je weten hoe? Neem de eerste stap en meld je aan voor de workshop ‘Van vullen naar Voeden’. Vitaliteitscoach Celina Scholman geeft je tips en handvatten om je op weg te helpen naar een gezondere leefstijl. Zij vertelt over belangrijke voedingstoffen zoals koolhydraten, eiwitten en vetten, zodat jij thuis een gezonde keuze kunt maken. De workshop, de eerste van drie, start op dinsdag 23 april aanstaande om 19:30 uur in het DoeMeeHuis. Meld je aan via welzijn@swomontfoort.nl. Dat kan tot dinsdag 16 april a.s. Doe jij ook mee?

Van Vullen naar Voeden
Montfoort Vitaal, de Voedselbank en SWOM organiseren de workshop ‘Van vullen naar voeden’. De workshop bestaat uit drie avondsessies. Je krijgt informatie over gezonde keuzes, en daarna bereid je met elkaar een klein gerechtje, dat in het teken staat van het thema van die avond. Met eenvoudige ingrediënten kan je al gezonde gerechten maken.

Wil jij meedoen?
De workshops vinden plaats in het DoeMeeHuis, Kasteelplein 7 in Montfoort. Aanvang: 19:30 uur. Als jij je aanmeldt dan doe je mee aan alle drie de bijeenkomsten. Alle ingrediënten die tijdens de workshops worden gebruikt zijn afkomstig van de Voedselbank.

  • 23 april                 Workshop over koolhydraten
  • 21 mei                  Workshop over eiwitten
  • 25 juni                  Workshop over vetten

Stuur je aanmelding voor dinsdag 16 april naar welzijn@swomontfoort.nl. Er kunnen maximaal 15 personen per workshop meedoen. Deelname is kosteloos. De workshops zijn bedoeld voor alle inwoners die graag meer willen weten over gezonde voeding en een gezonde leefstijl.