A A

Menu
Home / 't Bakkershuis / Video Bakkershuis

Video Bakkershuis

't Bakkershuis is een laagdrempelig ontmoetingscentrum voor iedereen die te maken heeft met geheugenklachten en/of beginnende dementie. Wij bieden hen een ontmoetingsplek in de buurt waar mensen gewaardeerd worden om wie ze zijn en waar iedereen meetelt. U kunt dagelijks binnen lopen voor informatie en voorlichting op de momenten wanneer dat u daar behoefte aan hebt. En heel belangrijk: u kunt uw ervaringen met lotgenoten delen.

Doe alsof u thuis bent
In het ontmoetingscentrum hoeft niets en kan bijna alles. Het is een veilige haven waar twijfels en zorgen even kunnen worden vergeten, waar iedereen waardevol is en iets voor een ander kan betekenen. U kunt samen met andere deelnemers activiteiten ondernemen, niks is fout en iedereen geeft en krijgt op zijn eigen manier de aandacht. Wij hopen zelfs dat u zich thuis voelt!

Ook mantelzorgers zijn altijd welkom
Ook als mantelzorger bent u van harte welkom in ons ontmoetingscentrum. Als er sprake is van beginnende dementie bij uw partner, vader, moeder of uw buurman, vraagt dat een andere, vindingrijke manier van contact maken en met elkaar omgaan. U kunt ook regelmatig onze informatiebijeenkomsten bijwonen. Voor groepsgesprekken of een persoonlijk gesprek is ook alle ruimte. Bel voor informatie naar 06-40060402.

Deze video is gemaakt door Jorrit Kiers Media.