A A

Menu
Home / Tweede editie van DoeMeeKrant in teken van de Vrijheid

Tweede editie van DoeMeeKrant in teken van de Vrijheid

Beste inwoner,

Aan mij de eer, om het voorwoord te schrijven van de tweede editie van de DoeMeeKrant. Deze editie staat in het teken van vrijheid. 75 jaar vrijheid na het einde van de Tweede Wereldoorlog. Deze vrijheid hadden we graag samen willen vieren. Er is in Nederland veel voorbereidend werk gedaan om gezellig bij elkaar te kunnen komen. Festivals, grote- en kleine evenementen, zowel nationaal als lokaal kunnen nu toch niet doorgaan. Onze vrijheid is op dit moment door Corona ook beperkt(er). Minder persoonlijke vrijheid om de kwetsbaren onder ons te beschermen. Misschien hoort u zelf tot deze zogenaamde doelgroep. Gezondheid gaat op dit moment voor. Het klinkt heel simpel, maar we realiseren ons heel goed dat dit niet altijd even makkelijk is.

Zolang we elkaar nog niet in alle vrijheid mogen en kunnen ontmoeten, hopen we u blij te kunnen maken met de tweede editie van de DoeMeeKrant. Iets om te lezen, te doen en om weer even contact te maken. Ondanks de teleurstelling dat de huidige maatregelen tot zeker 20 mei van kracht zijn, is SWOM zich aan het voorbereiden op de tijd ‘na Corona’. We werken er hard aan om de 1,5 meter afstand maatregel aan te kunnen houden. Hoe dat zal gaan? Dat weten we nu nog niet precies. Het zal voor de vele verschillende activiteiten er ook anders uit gaan zien.

Ik weet wel, dat SWOM bij het startschot om elkaar weer persoonlijk te mogen begroeten en leuke dingen te doen, klaar zal staan. U bent dan net zoals vanouds, meer dan welkom.

Tot die tijd hoop ik dat u gezond blijft. Pas goed op u zelf.

Ik wens u veel leesplezier.

Marie-José Hermans, directeur