A A

Menu
Home / Welzijn / Aanbod activiteiten / SWOM vakantiereis 2020

SWOM vakantiereis 2020

Jaarlijks biedt SWOM een goed georganiseerde vakantiereis aan in eigen land voor inwoners van Montfoort en Linschoten. Lijkt het u leuk om mee op vakantie te gaan, maar wilt u eerst weten wat het inhoudt? Kom dan naar de informatieochtend die een aantal maanden voor vertrek wordt georganiseerd. Bent u dan enthousiast, dan kunt u zich gelijk aanmelden. Hou de website in de gaten (nieuws en agenda) om te ontdekken wanneer de informatieochtend is. De SWOM vakantiereis wordt begeleid door twee enthousiaste vrijwilligers: Mieke Callaars en Mariet Hoogenboom.

Let op: Deze reis is wel bedoeld voor mensen die zichzelf goed kunnen behelpen, en dus redelijk ter been zijn.

SWOM Vakantiereis 2020, 8-daagse Hotel-groepsarrangement
Hotel “Het Landhuis” in Oldenzaal

Zaterdag 6 juni
Vertrek om 13.00 uur vanaf Kasteelplein Montfoort. We rijden naar ons hotel. In de bus is een toilet aanwezig. Na het inchecken worden de koffers naar uw kamer gebracht. Om ongeveer 18.00 uur wacht ons een driegangendiner.

Zondag 7 juni
In de ochtend is er een mogelijkheid voor een kerkbezoek. Na de lunch rijden we een mooie tocht met de bus door Twente.

Maandag 8 juni
De ochtend wordt begonnen met ochtendgymnastiek op en rond de stoel. In de middag kunnen we met een bus naar het centrum van Oldenzaal. Daar zijn verschillende mogelijkheden. Een markt, kunst, cultuur en gezellige terrassen. Oldenzaal heeft veel te bieden.

Dinsdag 9 juni
Na het ontbijt vertrekt de bus voor een korte dagtocht naar Munsterland. De koffiepauze is in Kasteel Konditorei San Ramo. We bezoeken een oud Westfaals stadje. De tocht gaat verder door de uitlopers van het Wiehengebergte. De lunch bestaat uit een Duitse “Kalte Platte”. Aankomst hotel 15.30 uur.

Woensdag 10 juni
De ochtend is vrij te besteden. Na de lunch rijden we tijdens een mooie huifkartocht door de omgeving van het hotel en brengen we een bezoek aan een botanisch park.

Donderdag 11 juni
Na het ontbijt vertrekt de bus richting Gelselaar naar de eeuwenoude, historische boerderij “Erve Brooks” voor koffie met gebak. Vervolgens rijden we door de Gelderse Achterhoek richting Almen. Daar gaan we aan boord van de luxe passagiersboot “De Aanleg”. Tijdens de boottocht wordt er een driegangen diner geserveerd. Gedurende de vaart geeft de kapitein veel uitleg over de omgeving en over de rijke flora en fauna.

Vrijdag 12 juni
Na het ontbijt wordt er een modeshow gehouden (met betaalbare kleding), verzorgd door modehuis Blauw. U bent geheel vrij om u te laten adviseren, kleding te passen en eventueel te kopen. Absoluut geen verplichtingen! Na de lunch is de tijd vrij te besteden. Er zijn mooie wandelingen te maken. Bij het hotel is een Jeu de Boule in de tuin beschikbaar. Er zijn ook (electrische) fietsen te huur.

Het is tijd om de koffers weer in te pakken want morgen gaan we huiswaarts.

Zaterdag 13 juni 
Na het ontbijtbuffet vertrekken we weer richting Montfoort.

Dagelijks van maandag tot en met vrijdag

Iedere avond entertainment. U kunt genieten van professionele optredens. De hotelleiding kiest voor u, op basis van beschikbaarheid, onder meer uit cabaret, accordeon orkest, Twentse folklore met boerendansers, kindercircus Tubantino, operette, musical, Weense avond of een bingo. Er is bovendien een wellness ruimte aanwezig met een heerlijk zwembad, sauna, jacuzzi en een whirlpool. Neem uw zwemkleding dus mee!   

Meer informatie over het hotel vindt u op www.hotelhetlandhuis.nl

Kosten
De prijs van deze geheel verzorgde reis is mede afhankelijk van het aantal deelnemers.
Bij 35 tot en met 40 personen: € 590,-- per persoon. Meerprijs 1 persoonskamer is € 50,=.
Bij 30 tot en met 34 personen wordt de prijs verhoogd met € 20,= / € 25,=.
Bij meer dan 40 personen wordt de prijs verlaagd met € 10,= tot € 15,=.         

De definitieve prijs wordt vastgesteld rond half maart. Er kunnen maximaal 46 personen mee.

Bij de prijs is inbegrepen:

  • Gehaald en gebracht worden met een luxe touringcar.
  • Toeristenbelasting.
  • Verzorging op basis van Volpension (ontbijt, lunch en diner.).
  • Alle activiteiten.
  • Alle excursies, inclusief entree.
  • Kopje koffie tijdens de avond.

Attentie: Bij annulering na half april zijn er door u annuleringskosten verschuldigd. Een annuleringsverzekering is NIET inbegrepen.                        

Datum van inschrijving
Vrijdag 17 januari 2020 tussen 10.00 en 11.30 uur in spreekkamer C in het Huis van Montfoort. Telefonisch aanmelden is ook mogelijk via 0348-469109.