A A

Menu
Home / Welzijn / Aanbod activiteiten / Open Tafel in Linschoten

Open Tafel in Linschoten

Wilt u naar het aanschuifdiner, maar gaat u liever ’s avonds de deur niet meer uit. U bent van harte welkom om aan te schuiven bij de open tafel. Ook hier geniet u van een heerlijk driegangendiner. "Iedereen is welkom" bij de open tafel! Of u nu alleen komt, samen met uw partner of met een groepje vrienden; u bent verzekerd van een gezellig middagje uit.

Mag u bepaalde ingrediënten niet eten of volgt u een speciaal dieet? Laat het ons weten, wij houden hier uiteraard rekening mee.

Aan- en afmelden
U kunt zich voor de open tafel (telefonisch) aanmelden bij onze receptie. De receptie is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 12:30 en van 13:00 — 17:00 uur. Aanmelden kan tot 1 dag voor de open tafel tot uiterlijk 16:00 uur. Moet u door omstandigheden afmelden, dan kan dat tot 1 dag voor de open tafel tot uiterlijk 16:00 uur. Meldt u zich later af, dan zijn wij helaas genoodzaakt de gemaakte kosten voor het diner bij u in rekening te brengen.

Data
De open tafel vind plaats op elke eerste woensdag van de maand in het DoeMeeHuis, Jacob van Barneveldstraat 24c in Linschoten. Het diner begint om 12:30 tot 14:00 uur, maar u kunt vanaf 12:00 uur al binnenlopen.

Kosten
Voor het gehele driegangendiner betaalt u slechts € 12,00 per persoon (exclusief drankjes). U kunt het diner bij binnenkomst contant betalen.