A A

Menu
Home / Officiële opening van ontmoetingscentrum 't Bakkershuis

Officiële opening van ontmoetingscentrum 't Bakkershuis

Vrijdag 17 september wordt het ontmoetingscentrum ’t Bakkershuis officieel geopend. We hebben helaas moeten besluiten om het aantal genodigden te beperken.Wij vinden het ontzettend jammer dat u er fysiek niet bij kunt zijn. Het is wel mogelijk om vanuit uw huis of een andere locatie mee te kijken en te luisteren via link https://www.openingbakkershuis.nl
De livestream begint om 15:30 uur.

Wilt u graag een kijkje komen nemen in het ontmoetingscentrum? Geef u dan op voor één van de rondleidingen. Deze vinden dagelijks plaats van maandag 20 t/m 24 september. De eerste begint om 16:00 uur en de tweede om 16:30 uur. Wij verzoeken u wel van tevoren even aan te melden via info@swomontfoort.nl.

‘De vele gezichten van dementie’ is dit jaar het thema van de Wereld Alzheimerdag op dinsdag 21 september. Om dit thema te ondersteunen hebben wij een unieke fototentoonstelling gemaakt. U kunt de foto’s tijdens de rondleidingen bezichtigen op 20 september t/m 22 september in de tuin van ’t Bakkershuis en ook tijdens de informatieavond op dinsdag 21 september in zalencentrum Het Sint Joseph, Heiliglevenstraat 4 in Montfoort.