A A

Menu
Home / Welzijn / Maaltijden / Maaltijdvoorziening

Maaltijdvoorziening

Woont u zelfstandig en ziet u het koken (even) niet meer zitten? SWOM biedt u de maaltijdvoorziening aan. Dagelijks worden de maaltijden tussen 12.00 uur en 13.15 uur door vrijwilligers thuisbezorgd. U kiest zelf op welke dagen u gebruik wil maken van deze dienst. De prijs per maaltijd is € 9,50. Het verschuldigde bedrag wordt maandelijks automatisch geïncasseerd. Dieet- en gemalen maaltijden zijn mogelijk.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze folder 'maaltijden'. 

Prijzen:
De actuele prijzen zijn: soep voor € 1,50, hoofdgerecht voor € 6,00, een bijgerecht voor € 1,00 en een toetje voor € 1,00.

Koken voor mannen
Steeds meer mannen staan graag achter het fornuis, en zouden hun kookkunsten wel eens willen verbeteren. U ook? Om u als man nog beter te leren koken kunt u de cursus ‘Koken voor mannen’ volgen. De cursus wordt weer gegeven vanaf het begin van het komende jaar en bestaat uit acht bijeenkomsten. Koken voor mannen wordt gegeven door een professionele kok in zowel het voor- als het najaar. Meer weten? Neem contact op met Ruth Vreeswijk van team Welzijn, en hou vooral de website en agenda in de gaten.