A A

Menu
Home / Jaaverslag 2020: Een bijzonder jaar

Jaaverslag 2020: Een bijzonder jaar

2020 zullen we nooit meer vergeten. Voor mij is het jaar met niets te vergelijken. Ik hoop dat u en uw naasten de Corona-crisis goed zijn doorgekomen. En dat het heel snel voorbij zal zijn. De soms heftige
gevoelens van ongeloof, schrik en zorgen maken om de inwoners, deelnemers en vrijwilligers van SWOM zijn inmiddels afgezwakt. Maar ‘normaal’ is het nog zeker niet. De invloed van Corona op onze organisatie leest u verderop in dit beeldende jaarverslag.

“Beelden zeggen meer dan 1000 woorden”. Met deze gedachte hebben we voor een nieuw format gekozen. Wij blijven ons steeds verder ontwikkelen en we denken én hopen dat deze weergave een goede indruk geeft van de soms wel eindeloos lijkende inzet van SWOM. 

Ik wens u dan ook veel kijk- en leesplezier. We zijn trots op wat we konden doen in dit bijzondere jaar. Mijn dank is mogelijk nog groter aan alle collega’s die zich ondanks alle belemmeringen, geheel voor de
inwoners hebben ingezet. Alles was anders en toch waren we er ‘heel gewoon’. Ik hoop u in 2021 weer te kunnen ontmoeten en uitgebreid bij te kunnen praten, over alles wat ons verbindt.

Marie-José Hermans
Directeur