A A

Menu
Home / Informatieavond over "Het ouder wordende brein en dementie"

Informatieavond over "Het ouder wordende brein en dementie"

Op donderdag 6 oktober organiseert SWOM haar maandelijkse informatieavond in zalencentrum Sint Joseph. “Het ouder wordende brein en dementie” is deze avond het thema. De avond begint om 19:30 uur en de toegang is gratis. U bent van harte welkom.

Barbara Oppelaar geeft een zeer meeslepende lezing over het ouder wordende brein en dementie. Via herkenbare voorbeelden laat ze u zien hoe u door een andere manier van kijken en reageren het contact met mensen met dementie kunt verbeteren. Op een zeer levendige, vaak ludieke en interactieve wijze weet zij de aanwezigen uitgebreid te informeren en van het begin tot het einde te boeien. Zoals zij het zelf zegt: “Blijf weg van vragen stellen. Doe liever een voorstel. Experimenteer en leer!

Barbara is eigenaar van de organisatie Ervarea en bekend door het boek en de theatervoorstelling “De dementie van Jet en Harrie”. Ze werkt al jaren als trainer, coach, adviseur en improvisatie-acteur.

De informatieavonden van SWOM zijn interessant voor alle inwoners van Montfoort en Linschoten, zorg- en welzijnsprofessionals, vrijwilligers en mantelzorgers. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.