A A

Menu
Home / Heel Montfoort bakt voor 't Bakkershuis

Heel Montfoort bakt voor 't Bakkershuis

De taartenbakwedstrijd vond vanochtend plaats in de tuin van 't Bakkershuis. Negen heerlijke taarten stond te wachten op de jury. Elke taart werd geproefd en beoordeeld op smaak, structuur en presentatie. Er was zelfs een taart met een verhaal. Een mooie brief werd voorgelezen door de presentatrice Grace, die voor de gelegenheid er prachtig uitgedosd uitzag. Maar er kon er maar eentje de winnaar zijn! Binck van den Oever werd unaniem gekozen door de jury. Binck van harte gefelicteerd met je eerste plek. De 2e plaats was voor Elvira Schenk (de verhalentaart) en de 3e plaats was voor Ans Delissen. Allemaal van harte gefeliciteerd. De winnaars kregen een mooie medaille uitgereikt.

Vier juryleden beoordeelden de taarten. De juryleden waren:

* Christine van Rooijen, voormalig eigenaar van ‘Bakkerij van Rooijen’ in Montfoort.
* Arjan van Dommelen, eigenaar ‘Bakkerij Jan van Dommelen’ in Montfoort.
* Nico Pauw
* Bas Pepermans

De aanwezigen konden allemaal een stukje van de heerlijke taarten proeven. De rest werd verdeeld onder de inwoners van het Antoniushof.

De taartenbakwedstrijd werd georganiseerd naar aanleiding van de opening van ontmoetingscentrum 't Bakkershuis op vrijdag 17 september jl.. In de week van 20 t/m 25 september zijn er verschillende activiteiten waaronder de fototentoonstelling 'De vele gezichten van dementie' (gemaakt door Flitsend Fotografie), de lancering van de podcast, informatieavond dementie, diverse rondleidingen en burgendag.