A A

Menu
Home / Blijf naar elkaar omkijken! Bel ons... als u ons nodig hebt!

Blijf naar elkaar omkijken! Bel ons... als u ons nodig hebt!

Het openbare leven is door het Coronavirus zo goed als stil komen te liggen. We ontmoeten elkaar niet meer op het werk, activiteiten zijn afgelast en verenigingen sluiten voor onbepaalde tijd hun deuren. Inwoners trekken zich meer en meer terug in hun huizen waardoor het aanmerkelijk stiller is op straat. Des te belangrijker is het om naar elkaar om te blijven kijken, om een beetje op elkaar te letten! 

Vooral oudere inwoners zijn in deze tijden extra kwetsbaar. Niet alleen voor de gevolgen van een besmetting met het Coronavirus, maar ook voor toenemende eenzaamheid. Bovendien wordt het lastig het leven “gewoon” voort te zetten, als afgeraden wordt om naar buiten te gaan…* Hoe komt u dan aan uw boodschappen? *  Wie laat het hondje uit? * Of wie haalt nu mijn medicijnen op?

Bel ons.... als u ons nodig hebt! 
SWOM heeft vrijwilligers klaar staan, die u graag willen helpen. Bel gerust met uw vraag naar 0348-469109 of stuur een berichtje naar welzijn@swomontfoort.nl. Schroom niet! Wij helpen u graag.

Ook een steentje bijdragen?
Heeft u een mooi initiatief of idee om iets betekenen voor de kwetsbare inwoners van de gemeente Montfoort?  Bel naar 0348-469109 en meldt u bij ons aan. Samen kijken we hoe dit idee tot uitvoer gebracht kan worden.

Deel dit bericht zoveel mogelijk met de mensen in uw omgeving!