A A

Menu
Home / Alle kinderen een zwemdiploma

Alle kinderen een zwemdiploma

Zwemmen is niet alleen leuk, maar ook van levensbelang in een land vol water. Wil jij graag dat jouw zoon of dochter op zwemles gaat, maar is er geen geld om de lessen te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Zij betalen het lesgeld en eventueel het zwemabonnement. Zo kunnen ook kinderen uit gezinnen waar weinig geld is hun zwemdiploma halen.

Wil je graag dat je zoon of dochter dit jaar op zwemles gaat in het Knopenbad in Montfoort! Neem snel contact met ons op want begint maart komt namelijk de Knopenbadkrant uit. En rond 15 maart kan je al inschrijven. Wij helpen je graag met de aanvraag.

Hoe werkt het?
Je kunt als ouder / verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een tussenpersoon. Wij zijn de tussenpersoon voor de inwoners van Montfoort en Linschoten. Wil je een aanvraag indienen? Kijk op de website www.swomontfoort.nl/jeugdfonds-sport-cultuur en vul alvast de ouderkaart in en neem die mee naar de afspraak.

Wat is het bedrag?
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van het lesgeld en het zwemabonnement. Na goedkeuring van de aanvraag, wordt de bijdrage rechtstreeks aan de zwemvereniging betaald.