A A

Menu
Home / Steunpunt Mantelzorg / Aanvraagformulier Mantelzorgwaardering 2020

Aanvraagformulier Mantelzorgwaardering 2020

Als mantelzorger levert u een belangrijke bijdrage aan de zorg voor uw naaste. Gemeente Montfoort waardeert deze inzet van mantelzorgers. En daarom biedt zij hen de mantelzorgwaardering aan. De waardering bestaat uit VVV-bonnen die tijdens de ‘Dag van de Mantelzorg’ feestelijk worden uitgereikt.

De waardering wordt op dinsdag 10 november van 14:00-17:00 uur aan de mantelzorgers uitgereikt in het Sint Joseph, Heiliglevenstraat 4 in Montfoort. In verband met de corona maatregelen zal dit in een andere vorm zijn dan u van ons gewend bent. U krijgt van tevoren een tijdstip door wanneer u uw waardering kunt ophalen.

Bent u niet in de gelegenheid om de waardering op te halen, dan kunt u op donderdag 12 november tussen 15:00-16:00 uur terecht in het DoeMeeHuis Linschoten, Jacob Barneveldstraat 24c of tussen 18:30-20:00 uur in het DoeMeeHuis Montfoort, Kasteelplein 7. Hierbij maakt het niet uit of u in Montfoort of in Linschoten woont.

Met onderstaand formulier kunt u éénmalig de mantelzorgwaardering 2020 aanvragen.

Persoonlijke gegevens mantelzorger
Gegevens van de persoon waar u voor zorgt
(u levert minimaal 8 uur per week langer dan drie maanden zorg aan deze persoon)
De persoon die de zorg ontvangt is woonachtig in Montfoort of Linschoten. Anders verwijzen wij u door naar de gemeente waar de persoon woont om de waardering aan te vragen.

*Verplicht